Tapas ud af huset

  • Find de bedste retter
  • Alle prisklasser
  • Danmarks største udvalg af Mad ud af huset

Den bedste mad ud af huset

Find de perfekte retter til jeres næste event

Få hurtigt og nemt overblik

Vi har samlet alle de bedste catering leverandører i jeres område

Danmarks største cateringportal

Den letteste måde at få styr på mad ud af huset

Tapas ud af huset

Find fantastisk tapas ud af huset her

Tapas ud af huset giver fantastiske muligheder for at samles med vennerne og knalde op for en god flaske vin. Med masser af passionerede catering køkkener og specialister indenfor tapas får du hos Madkataloget den bedste all-around oversigt over den berømte spanske spise. Lækkerier på lækkerier. De bedste udbydere af tapas ud af huset i dit nærområde samlet ét sted. 

Anledningen er op til dig. Firma eller privat. Uagtet af om du har brug for nogle få, forenklede snacks til at stille den lille sult til receptionen, mødet, fredagsbaren, inden middagen eller lignende. Eller om du er på udkig efter en mere altrækkende middag til et fuldendt tapas måltid til festen, gallaen, konferencen, åbent hus eller lignende. Så finder du masser af inspiration og dybt passionerede catering udbydere af tapas ud af huset på få klik hos Madkataloget.

 

Små fristende delikatesser

Tapas er en helt elementær del af spaniolernes liv. Turister rejer langvejs fra for at nyde godt af den verdensberømte barkultur. For det har de i Spanien: en højciviliseret barkultur. Og det er de små fristende delikatesser, der trækker succesen. Et bombardement af utallige oplevelser og indtryk for alle sanser: de kendte spanske tapas.

At træde ind i en bar i Spanien er som at blive budt velkommen. Indbydende, om det er et hurtigt visit eller et langvarende besøg. En sofistikeret madoplevelse er klar. Konstant gennemløb, konstant opfyldning. Altid et bredt udvalg. Ligesådan til et lokkende tapasbord. Du kan regne med dine yndlings. Og samtidig med at blive overrasket af nye smagsoplevelser.

 

Alt indenfor tapas ud af huset

Indenfor tapas findes der alt fra de gennemgribende enkle tapas, der alligevel går op i en højere enhed. Til de elegante tapas trofæer.

Hos Madkataloget finder du de lokale tapas ud af huset eksperter. Om det er en hurtig morgenmad med dine kolleger, til den fælles spisepause midt på en lang arbejdsdag eller til fredagsbaren inden I ønsker god weekend. Eller til privat festen, årets højtider eller Den Store Dag. Så passer tapas perfekt til alle slags fester og sammenkomster.

Det brede udvalg af tapas gør, at der altid er noget for en hver smag. Alle fra oldefar til nyfødte junior kan være med. Om end det er frokost, aftensmad eller et let mellemmåltid.

 

Formidabel tapas menu – eller tapas buffet?

Som tapas menu eller tapas buffet. Du vælger, hvad dine gæster kan se frem til at sætte tænderne i. Som var de i spanien selv. 

En fryd-for-smagsløgene tapas – find lige fra sublime, marinerede oliven og kæmperejer til de spanske klassikere som pinchos, tortillas og grillet spyd. De mange tapas catering og diner transportable udbydere kender alt til de rette ingredienser, der skal bruges, og den rette tilberedning, der kræves for at fuldende de eftersøgte smage. En symfoni af appetizers er i vente.

En fryd-for-øjet tapas – fotoristiske portioner, bidder, stubbe, glas, toppe og sticks. Alle farver er i spil, opført til at forføre. Blødt som sprødt. Køligt som lunt. Rustikt med vilje som fint. Alle tapas catering og diner transportable udbydere kæler for detaljen. Anretter snack på snack og tapasretter i formationer. Det er bare at gå i madkrig.

 

Autentiske, spanske ingredienser

Find autentiske tapas køkkener og specialister i dit nærområde, som forbereder og tilbereder tapas ud af huset. Ud fra spanske ingredienser og kogekunster værner de om de spanske traditioner til levering som aftalt.

Hver spansk region har sit besyv til den spanske kogekunst. For hver paniberisk ret findes utallige variationer. Disse variationer er en stor samling af alle variationer fra hver egn. Tag fx tortillaen, som er en kartoffelomelet. Den kan udformes som utallige retter ud fra hver sine egnsbestemte ingredienser og traditioner.

Ligesom vi i Danmark tager de spanske specialiteter til os. Bibeholder dem og genskaber. Eller lader os inspirere og anvender dem på nye måder. Så har lokale i Spanien også taget globale ingredienser til sig. Derfor er der i nyere tid opstået fornyet spansk indragelse af fremelskede ingredienser. Af ingredienser kan avocado, papaya og røget laks nævnes. Men også fx soja og karry inddrages og transformeres til nye spanske specialiteter.

Der er derfor en konstant, kreativ udvikling indenfor tapas – og dermed også tapas ud af huset. Hvor også vores danske kokke ser nye muligheder. Du kan dermed præsentere autentisk, traditionsbunden tapas for dine gæster – eller overraske med nye smagsbidder.

 

Flere serveringstyper

Tapas byder på 3 serveringstyper. Alle også repræsenteret i form af tapas catering:

 

Tapas

Tapas – ligesom småbidder. Der findes mange forskellige variationer af tapas. En kendt type tapas er pinchos. Pinchos er en betegnelse fra Nordspanien og dækker over en snack som er en tapasret, der for det meste er holdt sammen af en tandstik. Skiver af flûtes skaber fundament for et overflødighedshorn af topping. Forskellige versioner af pinchos fungerer godt til tapas buffet. Med tagtøj – eller sågar med fingrene – kan hver gæst fylde sin tallerken efter sin egen smag og lyst.

 

Raciones

Raciones er større tallerkenanretninger. Klassisk raciones vil normalt bestå af flere små anretninger. Dette kan blandt andet være ceviche, chorizo, chatouri, albóndigas, croquetas, tortilla, guindilla, ost, oliven, pesto og tapenade. Alle disse herligheder serveres normalt med friskbagt brød. Det hele præsenteres anrettet på en stor platte, tallerken eller et fad. Tiltænkt 1, 2, 3 eller 4 personer. Eller fordelt ud på flere mindre tallerkner, små skåle eller tapas brætte. Netop derfor vil raciones fungere rigtig godt som tapas menu. Som en stor eller flere små serveringer. Mundgodte anretninger, hvor du uundgåeligt vil blive forført.

 

Media ración

Der er også mulighed for at bestille en halv portion raciones pr. person – det kaldes en media ración. 

 

Afslappende og selskabeligt

Er anledningen i forbindelse med overvejende nydelse og indtagelse af alkohol, kan det være en idé med tapas. En lille mængde mad i maven kan nemlig dæmpe på alkohol virkningen. På den måde kan atmosfæren gøres mere afslappet og selskabelig.

Metoden anvendes i høj grad i det spanske barmiljø. Bestiller du en drink på en lokal bar i Spanien, kan den let ske at blive serveret med en lille delikat anretning ved siden. Dette fænomen ses og er udbredt over alt i Spanien. I stor stil og til stor glæde for turister og stamgæster.

Denne kulturelle gestus kan imiteres til dit næste arrangement. Hvor der bliver serveret livligt med alkolhol. Hvilken oplevelse. Hvilket sanseligt bombardement. Ens verden udvides. Tapas er indbegrebet af langt mere end spaniens bedste snacks.