Suppe Steg og Is

  • Find de bedste retter
  • Alle prisklasser
  • Danmarks største udvalg af Mad ud af huset

Den bedste mad ud af huset

Find de perfekte retter til jeres næste event

Få hurtigt og nemt overblik

Vi har samlet alle de bedste catering leverandører i jeres område

Danmarks største cateringportal

Den letteste måde at få styr på mad ud af huset

Suppe Steg og Is

Find den bedste Suppe Steg og Is til festen her

Suppe Steg og Is er en sikker vinder! En festmenu alle kan lide. 

Server Suppe Steg og Is fra det nye danske køkken til din næste fest eller anden særlige begivenhed. Alle kan være med … gæster som serveringspersonale. Suppe Steg og Is som mad ud af huset leveres tempereret. Suppen leveres varm, og trækker det ud med at gå til bords, er den lige til at varme op inden servering. Stegen eller stegene er i varmebokse, og tilbehøret er i fade og bakker. Og isen holdes på køl til den søde tand skal belønnes. Velbekomme!

 

Hvordan opstod udtrykket Suppe Steg og Is?

Suppe Steg og Is er et kendt og berømt fænomen. Det opstod i slutningen af 1800-tallet og voksede derfra i flæng. Et herligt udtryk, der tog fart i takt med, at flere og flere begyndte at servere finere mad. 

Frem til slutningen af 1800-tallet var det kun de allermest velstående familier, som til festlige anliggender kunne ødsle med at servere flere retter for sine gæster. Her var det meget normalt, at forretten altid bestod af en suppe eller en form for stuvning. Normen i samfundet udviklede sig herfra til, at borgerskabet kom med på den fine festmenu. Både borgerskabet i byen og på landet begyndte at servere 3 retter mad til større fester og sammenkomster. Disse 3 retter bestående af suppe, steg og is. Her vel og mærke is hjemmebragt fra konditoren. Den bredere befolkning fuldte trop efter 1. Verdenskrig. Kogebogsforfatter Frk. Jensen havde en stor indvirkning i denne udvikling, og i dag – mange Suppe Steg og Is fester senere – serveres der Suppe Steg og Is til alle former for festlige sammenkomster over hele Danmark.

 

Kærlige & festlige traditioner … og nyfortolkninger

Find din Suppe Steg og Is menu på Madkataloget. Klassiske 3-retters menuer med stor sejersgang. Eller prøv nye Suppe Steg og Is menuer i et mere moderne udtryk. 

Der er sket rigtig meget på madfronten siden Suppe Steg og Is begrebet gjorde sit indtog og vandt danskerne hjerter. Men vi er stadig rigtig mange, som nyder de gode gamle traditioner. Kærlige & festlige traditioner med Suppe Steg og Is. Og vi er stadig rigtig mange, som ynder at hylde det klassiske mormor køkken. Både genskabe de gode gamle Suppe Steg og Is menuer som vor mormor lavede dem. Men også skabe Suppe Steg og Is menuer på nye måder. Nye måder, hvor de klassiske storhedsmenuer får et nyt pift. Find din næste Suppe Steg og Is menu til festen på Madkataloget fra en af den mange passionerede event køkkener i nærheden af dig.