Nytårsmenu ud af huset

  • Find de bedste retter
  • Alle prisklasser
  • Danmarks største udvalg af Mad ud af huset

Den bedste mad ud af huset

Find de perfekte retter til jeres næste event

Få hurtigt og nemt overblik

Vi har samlet alle de bedste catering leverandører i jeres område

Danmarks største cateringportal

Den letteste måde at få styr på mad ud af huset

Nytårsmenu ud af huset

Find den bedste nytårsmenu ud af huset her

Mad ud af huset nytårsaften vil være skønt at anvende, da det gør, at aftenen helt sikkert vil blive endnu bedre, end den i forvejen er. Desuden vil det gøre, at du som vært kan læne dig godt tilbage i stolen og nyde maden til fulde sammen med dine gæster. Her finder du et udvalg af alle de dygtige restauranter, kroer, hoteller og catering køkkener over hele landet, som kan lave den bedste nytårsmenu og den bedste mad ud af huset til nytårsaften.

 

Forkæl dig selv og dine gæster med nytårsmenu 2020 ud af huset

Skal nytårsmenuen 2020 være noget helt særligt? Og vil det passe godt ind i år ikke at skulle stå for det hele i køkkenet? Så er 2020 et år med masser af spændende nytårsmenuer! Hvad er den bedste nytårmenu 2020 for dig? Og for dem, som du er i godt selvskab med nytårsaften 2020? Du har helt sikkert nogle præferencer til din nytårsmenu, som du værner omkring? Eller måske er du klar på at prøve noget nyt til din nytårsmenu 2020? Uanset hvad, så finder du på Madkataloget en bred palette af udsøgte muligheder for nytårsmenuer, der vil høste store roser ved festbordet. Skål for 2020 året, der er gået! Og skål for det nye år 2021!

 

Mange muligheder for nytårsmad ud af huset

Få en hel nytårsmenu ud af huset bestående af X antal retter. Eller få nytårforret som mad ud af huset bestående af en eller flere forretter til nytårsaften. Få en solid nytårshovedret som mad ud af huset eller flere forskellige sammenhængende hovedretter til nytårsaften fra dygtige kokke i dit nærområde. Eller få blot nytårsdesserten som mad ud af huset eller flere mindre desserter til nytårsaften fra en dygtig konditor, der leverer desserter ud af huset. Mulighederne er mange, når det kommer til nytårsmad ud af huset både i forhold til en fuldendt nytårsmenu eller dele af menuen.

 

Hvilken del af nytårsmenuen står du for?

Mange fejrer nytårsaften, hvor flere gæster byder ind med en del af nytårsmenuen. Én i vennekredsen tager nytårsforret med til alle. Én melder ind, at nytårshovedretten er der styr på. Én tredje vil gerne medbringe nytårsdesserten. På den måde skabes årets nytårsmenu ud fra forskellige gæsters bidrag til en god aften med god mad i højsædet. Mad ud af huset nytårsaften kan være en hel nytårsmenu, men det kan lige så nemt være en del eller dele af nytårsmenuen, der fås som mad ud af huset.

 

Du skal medbringe nytårsforret 2020?

Er du værten eller gæsten, der skal medbringe starten på nytårsmenuen 2020? Med et ønske om en nytårsforret, der bare skyder nytårsaften igang på bedste maner? Og du allerede har forelsket dig i en af de mange fantastiske nytårsforretter 2020 her på Madkataloget? Så kontakter du blot catering udbyderen direkte og foretager din bestilling på X antal forretter til nytårsaften. Madkataloget er et gratis oplysningsværktøj. Og der foregår ingen transaktioner mellem hverken dig og Madkataloget eller mad du af huset udbyderen og Madkataloget ved din ordrebestilling.

 

Du skal medbringe nytårshovedret 2020?

Er det din tur til at stå for hovedretten i år? Eller er det dig, der trofast står for hovedretten hvert nytår? Så finder du masser af hovedretter som mad ud af huset nytårsaften her. Der er alt fra klassiske nytårsretter til overdådige luksusretter. Ligegyldigt, om du blot ønsker nytårshovedret som mad ud af huset. Eller du ønsker at tilkøbe en nytårsforret og/eller nytårsdessert, som passer til. Så er det fristende og ligetil at gennemføre til nytårsaften 2020.

 

Du skal medbringe nytårsdessert 2020?

Lidt til den søde tand? Eller skal desserten være en kaloriebombe i år? Skal du stå for at medbringe nytårsdesserten til alle gæster, så er du det rigtige sted. Opgaven kan klares nu og her på ganske få minutter ved at bestille dessertkuverter som mad ud af huset. Du vil kunne få X antal af din valgte nytårsdessert 2020 leveret. Eller du kan afhente dem op til den store aften. Velbekomme og rigtig godt nytår!

 

Du ønsker en helskabt nytårsmenu 2020

Gå all-in og rul en helskabt nytårsmenu ud for gæster og fuldend nytårsaften. Tag ikke fejl af catering og mad ud af huset. Og her på Madkataloget finder du nytårsmenuer, som er nytårsaften værdig. Menuer og buffeter til nytårsaften med noget for enhver smag. Og indenfor alle prisniveauer. Alt fra 3 retters nytårsmenu og helt op til mange små serveringer med tilhørende nytårsvinmenu. Gennemsøg alt, hvad dit nærområde tilbyder på Madkataloget af spektakulære, spændende og lækre nytårsretter og sammensæt maden til din nytårsfest for dig og dine gæster.

 

3 gode grunde til nytårsmenu ud af huset

Mange vælger mad ud af huset nytårsaften, da det er en enkel proces med stor valgfrihed. Der er mange fordele forbundet med at gå nytårsmad udefra, og med Madkatalogets søgesystem er det gjort endnu mere overbliksvenligt at forholde sig til de mange spændende valg af nytårsmenu. Nedenfor har vi samlet 3 gode grunde til at vælge nytårsmenu ud af huset.

 

1) Få en stressfri overgang til det nye år

Ingen tunge indkøbsposer, igen venten i supermarkedet og ingen tur tilbage til supermarkedet, fordi den vigtige ingrediens til nytårsmenuen SELVFØLGELIG blev glemt. Typisk. Få en vildt sjov dag uden at stå ved gryderne. Eller hav luft til ENDELIG at kunne tage den med ro og gøre de hyggelige aktiviteter, som du elsker. Det er op til dig, hvad nytårsaftensdag skal byde på. Nyd afslutningen på året 2020 og glæd dig til det nye år. Og se frem til at sætte tænderne en fantastisk nytårsmenu om aftenen. Ingen rengøring af køkkenet og opvask oven i madlavningen. Hav tid til at gøre dig klar til fest og undgå at skulle rejse dig kontinuerligt fra middagsbordet for at tilberede og anrette ret for ret. Skål for den gode mad og fest igennem med dine kære.

 

2) Kend økonomien på nytårsmenuen forhånd og risiker ikke, at det løber op

Med Madkataloget kan du søge på nytårsmenuer i din by eller naboby med prisen som faktor. Dermed får du kun de nytårsmenuer frem i din søgning, som ligger indenfor dit budget til nytårsmenuen 2020. På den måde sikrer du dig, at prisen pr. kuvert ganget med antallet af kuverter ikke overstiger budgettet. Du ved derfor, hvad du går ind til, og at hele nytårsmenuen er dækket ind i det budget. Det kan selvfølgelig være en nytårsmenu med eller uden drikkevarer. Men du har en klar forventning om, hvad nytårsmenuen 2020 vil koste alt efter, hvilken nytårsmenu ud af huset, du vælger. Dermed kommer der ikke nogle “sjove” overraskelser, hvor det ender med, at det samlet set er blevet dobbelt så dyrt, som du havde regnet med, at du ville spendere på mad til nytårsaften. Og du undgår at skulle stå nede i supermarkedet og regne igennem, hvad oksemørbrad vil koste i forhold til torsk ovs. osv. Med mad ud af huset nytårsaften får du en enkel proces med stor valgfrihed. Så er der måske også råd til ekstra raketter.

 

3) Få nytårsfesten med, fuldtud

I stedet for at have fokus på madlavningen og anretningen for hver ret løbende igennem nytårsaften. Så kan du med mad ud af huset nytårsaften have fokus på det gode værtskab. En stor forskel med mad ud af huset er allerede det bare at kunne være til stede over for sine gæster til velkomstdrinken. For ikke at tale om ved middagsbordet. Dertil kan der være meget mere overskud til sjove indslag og festlege. Tag teten på, at det bliver en sjov aften med masser af grin og sjove indspark, der sætter stemningen i top. Arranger årets nytårsquiz med spørgsmål om året, der er gået. Opfordre til at høre hver gæst til at rejse sig op og holde sin nytårstale for året. Lad aftenen blive legendarisk uden madgrubler.