Forret, der serveres på tallerken (1 x valgfrit):
- Havnens fiskeanretning m/små stegte fiskefilet
- Røget marineret ørred
- Fiskerulle m/ laksefars på spinatbund og hummersauce
- Rejecocktail m/ asparges og kaviar
- Hønsesalat m/ ananas og bacon
Til alle forretter serveres der flutes.
Hovedret m/ tag selv bord (2 x valgfrit):
- Krydret nakkefilet m/ waldorffsalat og tyttebær
- Kalvesteg
- Helstegt oksefilet
- Rødvinsmarineret lammekølle
- Lammekølle m/ persille og hvidløg
- Krydret kalkunbryst
- Glaseret skinke
- Indbagt svinemørebrad
- Små mørbrad i champignon ala creme
- Marineret svinemørbrad
- Hot wings
- Kylling i porrecremesauce
- Kylling i sur sød
Dertil serveres 2 slags kartofler og stor salatbar m/ dressing og sauce.
Dessert, der serveres anrettet (1 x valgfrit)
- Romfromage
- Chokolademousse
- 3 slags isdesserter
- Tærte m/ creme fraice
- Chokoladekage