Mad til Konfirmation

  • Find de bedste retter
  • Alle prisklasser
  • Danmarks største udvalg af Mad ud af huset

Den bedste mad ud af huset

Find de perfekte retter til jeres næste event

Få hurtigt og nemt overblik

Vi har samlet alle de bedste catering leverandører i jeres område

Danmarks største cateringportal

Den letteste måde at få styr på mad ud af huset

Mad til Konfirmation

Står I og skal bruge mad til konfirmationen så finder I her et klart og simpelt overblik over alle mulighederne.

Mad ud af huset til konfirmationen gør det simpel og ligetil og gør desuden at du som arrangør kan bruge tiden og kræfterne på andre ting. Det hjælper alt sammen med til at gøre konfirmationen så god som muligt for alle gæsterne og selvfølgelig for jeres kommende konfirmand.

Hvorfor mad ud af huset til konfirmationen en god ide

Mad ud af huset er en god ide til alle festlige lejligheder. Ikke mindst til konfirmationen, da denne dag er kendt for at byde på en masse praktiske ting, der ska være styr på. Der er rigtig meget der skal klares til dagen og det betyder at jo flere ting, man kan skubbe ansvaret for videre jo bedre.

Det er nemt og bekvemt

Det er nemt og bekvemt at bestille mad ud af huset til konfirmationen. Man skal bare lægge sig fast på hvilke lækre retter man ønsker sig, og dernæst aftale tidspunkt med restauranten og så kan man se frem til at de lækreste menuer bliver serverer til konfirmandens store dag. Det er altid en fornøjelse at modtage den varme og lækre mad, og det er en endnu større fornøjelse at få lov at servere det for gæsterne til festen.

Du kan have fokus på gæsterne og ikke mindst konfirmanden

Du kan have fokus på alle gæsterne og ikke mindst konfirmanden, hvis I ikke selv skal stå for maden. Der kommer sikkert mange gæster med til festen og som arrangøren eller forældrene til konfirmanden skal man også være manden eller kvinden, der styrer slagets gang. Derfor bør man ikke også skulle tænke på maden, for noget så vigtigt for at dagen bliver en succes kan hurtigt gå galt hvis man glemmer at tilberede det ordentligt fordi der lige pludselig skulle åbnes en pakke af konfirmanden eller lignende.

Forberedelserne bliver lettere

Du får det meget lettere med alle forberedelserne, hvis du kan give ansvaret for maden til nogle professionelle, der har styr på deres kram og som med sikkerhed har leveret mad til konfirmationer mange mange gange før.

Hvad skal man være opmærksom på

Når man bestiller mad ud af huset til konfirmationen, så skal man være opmærksom på en række ting således at det er det rigtige man får bestilt.

Kan konfirmanden lide maden?

For det første er det værd at tænke over, om konfirmanden overhovedet kan lide de retter man bestiller. Hvis ens søn eller datter er kræsen så bør man spørge sig til råds med ham eller hende før man selv vælger ud fra, hvad ens egen livret er. Det er konfirmandens store dag og derfor bør han eller hun have det endelige valg for, hvilke retter der skal serveres.

Hvordan med jeres budget?

Derudover så kan det være smart at tænke lidt over hvor stort et budget man har til rådighed. Når man har styr på dette så hjælper det automatisk med at sætte grænsen for hvor meget hver en kuvert må koste. Samtidig med dette skal man også have helt styr på antallet af gæster som dukker op til dagen. Hvis der kommer 50 gæster eller derover kan det være det sætter en grænse for, hvad stykprisen må være for kuverterne. Omvendt hvis der kommer færre med, kan det være at det giver en lille smule mere plads i budgettet til at man kan bestille lidt flere lækre ting.

Har I overvejet alle mulighederne?

Før man bestiller så bør man danne sig et klart overblik over mulighederne for mad ud af huset. Der er mange restauranter over hele landet som kan servere til jeres dag, men man skal være opmærksom på at kvaliteten og prisen kan svinge betragteligt fra sted til sted. Dan jer derfor et klart overblik og find ud af, hvad der passer jeres behov bedst.

Hvis det er muligt så kan det også være en god ide at læse nogle af de anmeldelser fra tidligere kunder.

Hvorfor bruge madkataloget til at finde mad til konfirmationen

Madkataloget giver det klarer overblik over, hvad I kan bestille til konfirmationen. Siden hjælper med at finde den restaurant eller den leverandør af lækker festmad, der passer bedst til jeres behov for en storslået fest. Siden er delt op overskueligt i hvilken ret man søger eller til hvilken anledning man søger catering til.