Frokost ud af huset

  • Find de bedste retter
  • Alle prisklasser
  • Danmarks største udvalg af Mad ud af huset

Den bedste mad ud af huset

Find de perfekte retter til jeres næste event

Få hurtigt og nemt overblik

Vi har samlet alle de bedste catering leverandører i jeres område

Danmarks største cateringportal

Den letteste måde at få styr på mad ud af huset

Frokost ud af huset

Få leveret alt til frokostbordet

Find gode idéer til både større og mindre frokoster. Masser af spændende specialiteter til at fylde maverne midt på dagen.

Hold traditionerne ved lige over frokostbordet eller eksperimenter med de mange nye kulinariske tiltag.

Frokost ud af huset dækker over alt fra enkelt, god mad til mere avancerede frokostplatter og menuer.

 

Undgå at græde over løgene og alt besværet

Det er bestemt ikke kun på grund af nemheden, at mange har fået øjnene op for mad ud af huset til frokost. Det giver også etablissement til at prøve nye spændende muligheder end det vante.

 

Det grønne køkken – bare uden oprydning

Byd dine gæster på frokost fra det grønne køkken med sunde og nærende grønsager. Enten serveret som selvstændige retter eller som tilbehør sammen med nogle af frokostbordets mange specialiteter. Lad det grønne fylde hele tallerkenen eller sammen med middagsretter med kød, fisk, fjerkræ og vildt.

Find dit foretrukne grønne køkken og vælg mellem alt fra enkle frokostforslag til lækre frokostretter.

 

Salatbar med friske råvarer og mundrette tilberedninger

Nyd godt af en lækker og prangende salatbar leveret lige til døren og ledsages af f.eks. en roastbeef, lun lammesteg eller sprængt svinekam. Mulighederne er mange og byder på noget for enhver smag.

 

Sandwich til frokost?

Sandwich er en pragtisk ting at servere til gæster eller kolleger, da de kan serveres i indpakket madpapir. De kan spises fra hånden, så ingen behøver at tage opvasken.

Skulle der være nogle sandwich til overs, er det også en fordel blot at bevare indpakningen og sætte dem på køl. Så kan de altid tages frem og nydes senere.

Det er ikke altid til at vide, hvad hver person foretrække af sandwich. De fås i mange varianter, og bestiller du et bredt udvalg, har alle en god chance for at få en sandwich med deres foretrukne slags fyld. Derfor er sandwich til frokost også en omgængelig måde at tilfredsstille alle.